BELLEVILLE

Kristinehamnsbandet Belleville blandar allt ifrån alt-rock, emo och shoegaze på deras EP "All The Words We've Spoken" som släpptes 2023. Delaydränkta gitarrer möter tajta, catchiga refränger med melankoliska texter och melodier.Spotify:  
https://open.spotify.com/artist/6RuY5GfgO1JCHUuz08pL4F...


Carnosus

Carnosus är ett progressivt death metal band från Örebro. Bandet startade 2011 och medlemmarna kommer alla från olika subgenrer inom metal något som resulterat i en skön mix av teknisk, melodisk death metal, thrash, progressiv metal, allt strösslat med en smula black metal.

Exploder

Exploder lirar rock från hjärtat! Började som ett skojprojekt men gick snabbt över till seriöst när låtarna bara forsade fram. Rak och enkel rock utan knövvel. Vi har olika bakgrunder musikaliskt och vi gillar hur influenserna blandas till vårt musikaliska uttryck.Spotify: https://open.spotify.com/artist/5uvX53KK4ieiLJTzPSlXmQ?si=nyGJk3K7Q3CS8VKjhoymBw 

fruktansvärld

Fruktansvärld är svensk trallpunk est. 2020 med musikalisk doft av Radioaktiva Räker, Asta Kask och nittiotalspunk i allmänhet. Observationer om samtid, samhälle och känslor serveras i snabb tvåtakt ackompanjerad av melodier i moll med frenetisk energi.
Hyllade livekonserter i Sverige och Norge, En självbetitlad LP, en split-LP med Lastkaj 14 och en EP som kom digitalt i slutet av april finns i bagaget och material till nästa album skrivs färdigt as we speak. Håll i hatten och häng med!

godhead machinery

Godhead Machinery är ett black/death metal band där det lyriska konceptet tar sitt avstamp i ett utforskande av det världsliga mörkret. Detta förmedlas musikaliskt i ett dynamiskt växlande mellan atmosfär och aggressivitet, precis som existensens dualitet mellan strävan och förtäring. Bandet har efter sina tre fullängdare i ryggen ett riktigt brutalt och dynamiskt live-set som nu är redo att förlösas över mänskligheten.
Två direktlänkar till musikvideos för en snabb inblick över vilka GodheadMachinery är:
-Monotheistic Enslavement: www.youtube.com/watch?v=jheCsPnSOmI
-Alpha: www.youtube.com/watch?v=uqIZG4Ou77E

gutshots

THE GUTSHOTS!
En rocksensation med medlemmar från helt olika bakgrunder möts i en genre-orgie och fäktas med balla riff och snabba räkor!
- Raka rör, öppna spjäll och bredställ är bara fördrinken till denna kulinariska 4-rätters.
Bandet bildades 2023 och har än så länge bara hunnit spela en hemlig misfits-tribute-spelning. Krutrocken blir ett utmärkt tillfälle för The Gutshots att för första gången få rispa trumhinnorna på allmänheten!
FFO: Hellacopters, Hüsker Dü, Eilert Pilarm
https://thegutshots.bandcamp.com/track/on-the-high

misconduct

Punkrockbandet MISCONDUCT bildades i 
Kristinehamn och har genom åren utvecklat sitt sound till en unik form av melodisk punkrock.
Genom flitigt turnerande har bandet lyckats bygga upp en mycket stark och lojal fanbase
över hela världen. De har turnerat över hela Skandinavien, Europa och Nordamerika
tillsammans med band som Rise Against, AFI, Dropkick Murphys, Bad Religion etc. vilket har
gjort bandet till en väldigt tajt och väloljad live-maskin. Sedan släppet av "One Step Closer"
2010 och "Blood On Our Hands" 2014 har bandet även delat scen med stora namn som
Papa Roach, Bring Me The Horizon, Korn, SUM 41, Turbonegro, Slipknot etc samt spelat
stora festivaler tillsammans med band som Iron Maiden, Aerosmith & Black Sabbath.  Just nu är MISCONDUCT tillbaka i studion och
jobbar på sitt kommande album där de första två singlarna ”Punk Rock Holiday” och ”Stunder

Oro

ORO levererar tung post-sludgemetal med texter på svenska. Den 1 december 2023 släppte bandet sitt andra fullängdsalbum ”Vid Vägs Ände” som blivit hyllat av både fans och kritiker. Bandet satsar nu stenhårt på att ta sin ångestladdade, atmosfäriska musik ut på landets scener för att leverera plattans fulla känslomässiga kraft till alla som kommer i dess väg och vi har fått äran att välkomna dem till vår scen!
YouTube: www.youtube.com/@oro_gloom
Facebook: www.facebook.com/OROband/
Instagram: www.instagram.com/oro_gloom/
Skivbolag: HammerheartRecords
Foto: Camilla Björkgren

slaveriet

Från Mariestad kommer SLAVERIET, ett energiskt punkband bestående av arbetare från golvet som skriver om världens all dekadens ur ett solidariskt och mänskligt synsätt. En känslokavalkad där man sparkar åt det håll som behövs!
SLAVERIET har släppt EPn: När Röken Lagt Sig och Fullängdarna: Skuldfri?! och Ett småskaligt krig.


sluta ljug

Sluta Ljug är en feministisk råpunks-trio med rötter i Mariestad. De besjunger trasiga vardagar, livsöden och verkligheter. Kompromisslös rakt-på-sak punk.

socialstyrelsen

Socialstyrelsen stövlar in med värmländsk hardcore från Karlstad/Kristinehamn.
Förbered er på sväng och käng, arga skrik, dundrande trummor och sliriga gitarrer!
Lyssna in er för att försöka sjunga med:

the sensitives

The Sensitives är en ruffig blandrasjycke med lika delar punk, rock’n’roll, SKA och folk i blodet! Med över 300 spelningar runt om i Europa har de spridit sin musikaliska vildhavre och byggt upp en trogen skara fans som tillsammans reser långfingret mot rasism och sexism med ett ständigt leende på läpparna!

up to speed

Up to Speed är snabb, teknisk skatepunk från Sthlm/Sala!
Precis så som skate ska låta med glada melodier, snabba riff och texter som har både allvar och med glimten i ögat.
Högt influerat av den amerikanska scenen av band som NOFX , No Use For A Name , Pennywise , med flera ...
Up to Speed består av Martin Hällgren , Mikael Janatuinen & Robin Sonfors !
Vår fina vän David Persson som är en av grundarna i bandet valde att hoppa av för ett tag sedan men vikarierar för sig själv och fortsätter att smattra trummor vid enstaka tillfällen och när tid finns!

wolver

Blunda. Låt tankarna ta dig tillbaka till eran kring Broadways slitna glansdagar. Höga hattar och frack dominerar. Smutsen och mörkret är påtagligt. Elegansen har fått sig en törn men de broderade skjortorna håller fortfarande ihop.
WOLVER är kontrasten ni letat efter – det skavande mellan modern rockmusik och en luggsliten teater på ständig turné. Med ett brett utbud av musik i den moderna rock-genrens anda och ett helt nytt koncept världen ej skådat bjuder vi in er att ta del av framförandet av en show som blivit prisad i recensioner från flertalet delar av världen.
Med ett stadigt debutalbum ”ACT I: It Starts With a Bow” i bagaget som släpptes i slutet av år 2020 i samarbete med REXIUS RECORDS, som gavs bland annat 8/10 i Sweden Rock Magazine och nu innehar nära miljonen lyssningar ser trion nu framåt och planerar att åter igen ta världen med storm.

Krutrocken!

Och så är vi där! :D