Information

Krutrocken slår på stora trumman och ställer till med festival! Vi mjukstartar på fredagen med förfest med livemusik och fortsätter festen på lördagen med ett flertal band inom rock, punk och metal. Festivalen äger rum i natursköna Lunnedet som också levererar mat i världsklass.


VäSKFÖRBUDVäskförbud råder på större evenemang, så även vår festival. Inga väskor, påsar, korgar, magväskor, skrindor eller annat man kan bära saker i är tillåtet att ta med in på området (inte ens tomma).
Däremot om man är i behov av medicin så får man ta med väska till medicinen, men den väskan ska då vara anpassad i storlek till den medicinska utrustningen och läkemedlet. Om man har med medicin så måste även medicinlista kunna uppvisas i entrén ihop med legitimation. Listan får man av sin läkare eller via apoteket. Utan denna så får vi inte släppa in medicinen eller utrustningen.
Har man ett barn med sig som behöver skötväska så är också det undantaget, men också den ska vara i anpassad storlek till det man behöver för den dagen.
Alla sådana väskor kommer att kontrolleras innan man blir insläppt.

Biljetter


Tvådagsbiljett för endast 550pix, fredagsbiljett 175kr, lördagsbiljett 475kr. Festivalcamping finns, 150kr per tält, oavsett om du campar en eller två dagar.
Barn under 13 år går in gratis men man behöver ändå lägga in det som ett köp av barnbiljett på Tickster så har vi bättre kontroll på antal besökare.

Biljetter hittar du på Tickster.